Materiaal
Kleur
Vorm
Inclusief Deksel
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Joseph Joseph wasmand

Het uitgebreide assortiment wasmanden van Joseph Joseph kenmerkt zich door het innovatieve. De vele slimme functies en functionele kenmerken maken deze wasmanden een genot om te gebruiken, zoals de verschillende compartimenten om zo uw was te verdelen al in de wasmand. Daarnaast zijn deze wasmand licht, makkelijk te dragen en zien ze er ook nog eens prachtig modern uit. Uw nieuwe wasmand zit er zeker tussen!

Joseph Joseph wasmand 90 liter

De wasmanden van Joseph Joseph zijn beschikbaar in verschillende formaten, zo ook de inhoud. Door de compartimenten kunt u de totale inhoud vaak delen, zo zijn er Joseph Joseph wasmanden van 90 liter die eigenlijk uit twee vakken van 45 liter bestaan. Een wasmand van 90 liter is een vrij ruime optie, en dus zeer geschikt voor huishoudens met veel was.

Joseph Joseph wasmand 60 liter

Een kleiner broertje, maar net zo fijn - de Joseph Joseph wasmand van 60 liter. Deze, ook weer bestaande uit twee vakken, biedt nog steeds een ruime capaciteit. De lichte structuur van deze wasmanden zorgt er daarnaast voor dat u deze ten allen tijden nog makkelijk kunt verplaatsen, dus ook wanneer die vol zit moet dit goed te doen zijn. Ontdek meer in het assortiment, en als u op zoek bent naar specifieke informatie over een wasmand kunt u er altijd op klikken!