Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inclusief Deksel
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Rieten wasmand

Rieten wasmanden zijn een tijdloze en sierlijke keuze om uw wasgoed in stijl op te bergen. De natuurlijke uitstraling van riet voegt textuur en warmte toe aan uw interieur, terwijl het tegelijkertijd functioneel is. Rieten wasmanden zijn namelijk enorm licht en dus makkelijk op te tillen en te verplaatsen. Ze zijn duurzaam en kunnen zware ladingen wasgoed moeiteloos dragen. Verwen uzelf met een elegante, speelse en luxe toevoeging aan uw kamer en ga voor de rieten wasmanden van een van de topmerken in ons assortiment!

Rotan wasmand

Een rotan wasmand geeft u een combinatie van de ware natuurlijke schoonheid, samen met luxe en duurzaamheid. Het duurzame en buigzame rotan materiaal wordt met de hand geweven tot prachtige manden die perfect zijn voor het opbergen van uw wasgoed. Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden rotan wasmanden ook functionaliteit. Ze zijn enorm licht en daardoor gemakkelijk te dragen. Bovendien zorgt de natuurlijke ventilatie van het rotan ervoor dat uw wasgoed fris blijft en niet gaat stinken. Kies voor een rotan wasmand en voeg een vleugje natuurlijke elegantie toe aan uw wasruimte.

Rieten wasmand met deksel

Ontdek de luxe en stijlvolle rieten wasmanden met deksel in ons assortiment. Deze prachtige manden combineren de charme van natuurlijk riet met de praktische eigenschappen van een deksel. Ze bieden een elegante oplossing om uw wasgoed op te bergen en uit het zicht te houden. Het duurzame riet wordt zorgvuldig met de hand geweven, waardoor elke mand uniek is. Met hun ruime capaciteit en stevige constructie zijn de rieten wasmanden met deksel ideaal voor het organiseren van uw was. Hoe zal het bij u thuis staan?